231 023 2223
09:00-15:00 Δε, Τρ, Τε, Πε, Πα
18:00-20:00 Τρ, Πε, Πα
Αλ. Παπαδιαμάντη 15,
 54645 Θεσ/νίκη

Πολιτική Επιστροφών – Αλλαγών

Α. Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εντός 14  ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@actioncomputers.gr ή τηλεφωνικά στο 231 023 2223 ή να συμπληρώσετε το έντυπο υπαναχώρησης.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επιστραφεί το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας, με την αρχική τους συσκευασία, δηλαδή, χωρίς να ανοιχτεί, μαζί με το κουτί συσκευασίας, τις οδηγίες και κάθε άλλο έγγραφο που τυχόν συνοδεύει τα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη που παραλάβατε κατά την παράδοσή του.

Η εταιρεία, αφού εξετάσει  λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν, θα επιστρέψει στον πελάτη το ποσό αγοράς που αντιστοιχεί, με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά του, εντός 14 ημερών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής (εάν υπάρχουν).

Κανένα ποσό δεν θα επιστραφεί, εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί, δηλαδή, εάν έχει ανοιχθεί η συσκευασία του, και εάν το προϊόν δεν είναι στην ίδια κατάσταση που παραδόθηκε, ή εάν έχει υποστεί ζημιά.

Β. Δικαίωμα επιστροφής /αλλαγής

Εντός 14  ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@actioncomputers.gr ή να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφής /αλλαγής. Μπορεί να γίνει ολική ή μερική επιστροφή των προϊόντων.

Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει στην αρχική τους συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων και των οδηγιών ή άλλων εγγράφων που τυχόν συνόδευαν τα προϊόντα. Πρέπει, επίσης, τα προϊόντα να συνοδεύονται από την απόδειξη που παραλάβατε κατά την παράδοσή του.

Η εταιρεία, αφού εξετάσει  λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν, θα επιστρέψει στον πελάτη το ποσό αγοράς που αντιστοιχεί, με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά, εντός 14 ημερών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής (εάν υπάρχουν.

Τα προϊόντα θα γίνονται δεκτά προς επιστροφή, εφόσον η βλάβη δεν προήλθε από υπαιτιότητα του πελάτη, αλλά προήλθε είτε από ελάττωμα του μηχανήματος ή εξαρτήματος αυτού, είτε από ζημιά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του προς τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται η εταιρεία.

Περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ενότητα Όροι & Προϋποθέσεις.

Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με email στο info@actioncomputers.gr ή στο τηλέφωνο : 231 023 2223.

Φόρμα υπαναχώρησης ή επιστροφής

man with laptop

Είσοδος

Βάλτε το email σας και τον κωδικό σας για να εισέλθετε στο eshop.