Λίγα λόγια για μάς

 

Με αξιοπιστία και ειλικρίνεια από το 1987 αναπτύσσουμε την εταιρεία Action Computers με αποκλειστικό αντικείμενο τους υπολογιστές και την υποστήριξή τους.

Το ειδικευμένο προσωπικό μας, η αξιοπιστία, η πολυετής πείρα, η συνεχής ενημέρωσή μας γύρω από τις εξελίξεις της πληροφορικής αλλά και ο σεβασμός στον πελάτη και τον πολύτιμο χρόνο του, συντέλεσαν ώστε η Action Computers να γίνει γρήγορα γνωστή και να καθιερωθεί στο χώρο των υπολογιστών.

Σε όλα αυτά τα χρόνια μεγάλες εταιρείες που έχουν πολύπλοκα συστήματα και χρειάζονται άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας. Ειδικά όπου οι υπολογιστές είναι σημαντικό εργαλείο της δουλειάς η πολυετής εμπειρία μας αποδεικνύεται χρησιμότατη.

Ήδη έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, σε πολύ δυναμικούς τομείς όπως η κατασκευή ιστοσελίδων και eshops αλλά και η σωστή προώθησή τους στο διαδίκτυο.
Επίσης επεκτείναμε την γκάμα των προϊόντων μας σε μεταχειρισμένους σταθερούς αλλά και φορητούς υπολογιστές.

Η έκδοση εγχειριδίων και κατασκευή βίντεο με θέμα την χρήση του υπολογιστή αλλά και πρώτες βοήθειες επισκευής τους είναι ήδη καθ’ οδόν.

Επίσης έχουμε ολοκληρώσει την κατασκευή του infobox. Το infobox είναι μια εφαρμογή για σωστή και γρήγορη διαχείριση των επαφών μιας επιχείρησης, των ραντεβού και υπενθυμίσεων αλλά και των σημειώσεων που προκύπτουν την ώρα της δουλειάς. Μάλιστα έχουμε και έκδοση που την παρέχουμε δωρεάν. Αποκτήστε το άμεσα. Η οργάνωση των πληροφοριών σας είναι πλέον εύκολη.

Μέσα στα έργα μας καμαρώνουμε επίσης και για το site www.yesmaster.gr.
Εδώ μπορείτε να βρείτε τεχνική υποστήριξη και βοήθεια για διάφορα προβλήματα που προκύπτουν κατά την χρήση του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να μας στείλετε και email μέσω του yesmaster για όποιο τεχνικό πρόβλημα σας απασχολεί. Απαντάμε σε όλα τα email και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Λίγη ιστορία…

Το 1987 ιδρύεται στη Δράμα η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ COMPUTERS. Αρχικά ασχολούνταν με την πώληση και το service των υπολογιστών και απευθυνόνταν σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Το 1990 δημιουργείται και αίθουσα διδασκαλίας και αρχίζουν να παραδίδονται μαθήματα πληροφορικής, σε μία από τις πιο οργανωμένες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες που υπήρχαν μέχρι τότε στη Δράμα.
Το 1991 η εταιρεία κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο 286 υπολογιστή της χρονιάς στην Ελλάδα, από τους συντάκτες περιοδικών πληροφορικής, που διοργάνωσαν το διαγωνισμό αυτό.
Το 1993 ιδρύεται το καταστημα υπολογιστων θεσσαλονικη, αναζητώντας μεγαλύτερη εξειδίκευση.
Το 1996 μπαίνει δυναμικά και στο χώρο των Macintosh και παράλληλα αποκτά εξειδίκευση και στο χώρο των γραφικών τεχνών, με μεγάλη επιτυχία (Γραφίστες, μακετίστες, διαφημιστές, τυπογράφους).
Το 1998 η εταιρεία, μετονομάζεται σε Action Computers και εγκαθίσταται στις Συκιές, Θεσσαλονίκης ενώ 5 χρόνια αργότερα μετακινείται στο κέντρο της πόλης, στη σημερινή της διεύθυνση.

Η αγάπη για τη δουλειά, σε συνδυασμό με τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση, την έκαναν να καθιερωθεί στο χώρο της πληροφορικής, κατορθώνοντας μάλιστα να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Η ανοδική πορεία μας συνεχίζεται.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.